Resultat från vår medarbetar-undersökning
2024.09.16

Stolta och tacksamma – och redo att fortsätta utvecklas tillsammans!

Vi har precis fått ta del av resultaten från vår medarbetarundersökning 2024, och vi är både glada och stolta över vad vi har åstadkommit tillsammans. Medarbetarnöjdheten ligger på imponerande 4,39 av 5, och 86 procent av våra medarbetare säger att de är nöjda eller mycket nöjda med oss som arbetsgivare. 59 procent av medarbetarna ser sig själva som ambassadörer för TEQT Group.  

  

Viktiga siffror:  

  • 86 % nöjda eller mycket nöjda medarbetare  
  • 4,39 av 5 i medarbetarnöjdhet  
  • 59 % ser sig själva som ambassadörer för Teqt Group  

  

Teqt Group är ett företag där samarbete, tydlighet och förtroende står i centrum. Allting utgår ifrån hantverket och människorna som utför det. Att våra medarbetare känner sig uppskattade och ser hur deras arbete bidrar till företagets framgång visar att vi har en stark kultur där vi arbetar tillsammans, har en stark “vi-känsla” och drar åt samma håll.   

 

Vi är både glada och tacksamma över dessa fantastiska resultat, men vi nöjer oss inte här, vi vet att det alltid finns mer att göra. Vi strävar alltid framåt och ser detta som en möjlighet att fortsätta lyssna på våra medarbetare och fortsätta utvecklas. Vårt mål är att skapa en arbetsplats där alla har möjlighet att växa, känna sig delaktiga och göra skillnad.  

 

Stort tack till alla som deltog i undersökningen och bidrog med sina insikter. Tillsammans bygger vi framtidens arbetsplats!