Teqt Cup 2024
2024.07.18

Teqt Cup: en brobyggande innebandyturnering

Den första upplagan av Teqt Cup, en innebandyturnering för alla bolag inom Teqt Group, hölls nyligen i Norrköping. Turneringen lockade hela 120 deltagande personer. Evenemanget började med gruppspel följt av slutspel och final. Det var en dag fylld av gemenskap, sport och glädje. På kvällen hölls en bankett med middag och allsång.

 

Trots konkurrensen var stämningen vänlig och hjälpsam. När ett lag hade fått avhopp innan ankomst ställde medarbetare från andra bolag upp och hjälpte till genom att låna ut sina spelare till det andra laget. Detta visade på en stark laganda och att vinna var inte allt – det var viktigare att ha roligt tillsammans och stödja varandra över bolagsgränserna. Kämparglöden var dock stark hos alla!

 

Positiv respons och framtida förbättringar
Responsen från medarbetarna har varit positiv. Många har delat med sig av sina erfarenheter och förslag på förbättringar inför nästa år. Denna typ av evenemang har visat sig vara en utmärkt metod för att bygga broar mellan bolagen och skapa en starkare känsla av tillhörighet inom gruppen. Balck & Hjelmgrens, som anordnade cupen, har också känt en stark samhörighet hos medarbetarna inför turneringen då alla hjälpte till med förberedelserna samt fungerade som funktionärer under dagen.

 

Familjär känsla över bolagsgränser när alla samlas inom TEQT
Teqt Cup var ett mycket lyckat evenemang. Med en stark tävlingsvilja på planen och en vänskaplig atmosfär på kvällen har evenemanget gett medarbetarna i gruppen ett större perspektiv på vad Teqt innebär. Fler ser nu Teqt som en stor familj där alla är del av något större. Evenemangets genomförande visar på både ett stort samarbete och engagemang vilket är två starka värdeord i vår företagskultur.